Tips

Slik Bruker Du Rengjøringssprayene

Vet du hvilken spray du skal bruke til hva? Det er forskjell på hva ulike typer smuss trenger av behandling. Vi gir deg en praktisk miniguide!
Smuss består av ulike ting, og trenger derfor forskjellig behandling. Vet du hvilke rengjøringssprayer du skal bruke i hvilke rom i huset? Ta en titt på denne oversikten:

Baderomsspray
Denne sprayen er utviklet med tanke på å fjerne såperester og kalkbelegg som oppstår i badekar, vaskeservant og dusjkabinett.
Slik gjør du: La sprayen virke noen minutter og skyll med varmt vann. Ved hardt belegg kan det være nødvendig å gjenta prosessen, og gni over med klut eller svamp før man skyller.
NB! Sprayen bør ikke brukes på flater av marmor eller gammel emalje.

Kjøkkenspray
Spray som er effektiv mot fettflekker og matflekker som oppstår på kjøkkenet. Jif Kjøkken passer til kjøkkenbord, kjøkkenbenk, vask, komfyr og andre arbeidsflater, men ikke til marmor.

Slik gjør du: Spray på, la produktet virke noen minutter, og skyll/tørk av. Ved spesielt vanskelig smuss, kan du gni over med en svamp eller klut før du skyller og tørker av. Vask og skyll grundig.

Universalspray
Denne sprayen er perfekt til vinduer, speil, glass, plastikk og andre vaskbare flater. Den gir et skinnende rent resultat uten skjolder.
Slik gjør du: Spray på flaten, tørk over med mikrofiberklut og etterpolér med ren, tørr klut.
NB! Dette er bare et lite utvalg sprayer du kan bruke i hjemmet. Det finnes for eksempel ovnsspray og møbelspray. Finn sprayen som passer akkurat ditt formål, så går rengjøringen mye lettere!


Foto: Freepik

Fortsett å lese

Relaterte innlegg