Tilbakemeldinger om våre tjenester

Noen vennlige ord fra våre kunder

Vårt mål er 100% fornøyde kunder!

“Anbefales”

Det var dagen før bursdagen til datteren min, og jeg var på jobb og tenkte på hvor mye rengjøring jeg måtte gjøre før den store dagen. Jeg begynte å se på nettet etter forskjellige rengjøringstjenester. Jeg ringte «Noreg Renhold» kvinnen på telefonen var søt som kunne være, og de hadde tilfeldigvis en ledig tid neste dag for meg. Jeg var begeistret og gikk for det. La meg bare si at neste dag dro jeg på jobb uten å bekymre meg for noe. Jeg visste at når jeg kom hjem den kvelden ville huset mitt bli ryddet etter at har snakket med henne i firmaet. Så ringte barna mine meg etter rengjøringen og sa «Å mamma, du kommer til å bli så glad, huset er så rent!» men da jeg kom hjem kunne jeg ikke vært lykkeligere. Alt var rent og glitrende og luktet godt. De er fantastiske og gjorde en fantastisk flott jobb. Tusen takk, og jeg kan ikke fortelle deg hvor begeistret jeg var den kvelden for å vise frem det glitrende rene huset mitt. Du i Noreg Renhold gjorde en fantastisk jobb, og jeg takker så mye. Anbefales på det sterkeste!

Kjærsti

"Meget fornøyd"

Min mann og jeg ventet vårt første barn om mindre enn 10 dager. Jeg ba om en engangsrengjøring, så huset mitt ville være i topp stand til å bringe babyen hjem. Ord kan ikke uttrykke hvor fornøyd jeg er med tjenesten de ga og hvor flott huset ser ut. Jeg gleder meg til å få babyen hjem nå. De gjorde en FANTASTISK jobb. Så nå har vi dem som kommer annenhver uke for å vaske. Fordi jeg har bedre ting å gjøre med tiden og babyen min enn å rengjøre! Jeg føler at vi har et helt nytt hus!!!

Lilian

"Dyktig og pålitelig"

Så grundig og effektiv. Hun renholderen gjør en fantastisk jobb. Jeg har allerede anbefalt dem til flere venner. Jeg har ikke forslag til forbedringer fordi hun kan jobben sin, tro meg.  Stjerner 5 av 5.

Arild

"Seriøs og profesjonell"

Dere gjorde en god jobb! Huset mitt har aldri vært så rent! Dette er den beste Rengjøringsbyrået noensinne jeg har brukt, og damen som kom hjem til meg var SÅ seriøs profesjonell. dere er fantastiske!"

Marianne

"Nøye og hyggelig"

Hun fulgte nøye med på detaljene i rengjøringen deres, og rengjorde områder som jeg aldri ville ha tenkt å rengjøre. Jeg var imponert over kvaliteten på arbeidet deres. Bruker firmaet en gang i uken nå.

Turid