Våre tjenester

Profesjonell leverandør av renholdstjenester!

Noreg Renhold er en solid og seriøs totalleverandør innenfor renholdsbransjen i Asker, Bærum og Oslo område.

  • Når du trenger vaskehjelp, kan våre profesjonelle renholdere tilby en hjelpende hånd.

  • Våre bedrift tjenesten er tilgjengelig syv dager i uken, både under og etter kontortid.

  • Å flytte inn eller ut av et hjem er merket av en spennende overgang i livet, men det kan være en veldig stressende tid.

  • Rengjøring av trapper kan være svært utfordrende, spesielt hvis trappene opplever mye trafikk i løpet av dagen.

  • Vi anbefaler å vaske vinduer fire ganger i året utvendig og to ganger innvendig. Bruker man mye stearinlys inne, burde man vaske vinduene innvendig oftere.

  • Vask av gang og trappa. Mopping og vasking gulv. Støv tørking og rengjøring alle vanlige områder lister, vinduer, vinduskarmer, dører, dørkarmer, lysarmaturer, lysbrytere.

Hva sier våre kunder om oss?

Ærlighet, integritet og erfaring

"Det sier sitt"

De er veldig profesjonelle og gjør en god jobb med å vaske huset!! Jeg låste meg ute av huset mitt her om dagen, og de var de eneste med nøkkel. De var så snille å kjøre bort for å låse opp døren. De bryr seg virkelig om kundene sine.

Morten

"Superb"

Jeg leide firmaet for flyttevask, da jeg solgte datterens leilighet. De ringte for å bekrefte vår avtale, renholderen kom i tide og rengjorde leiligheten så grundig at kjøperne kunne flytte rett inn. Vi kunne ikke vært mer fornøyd med den fantastiske og grundige jobben som dette selskapet har utført.

Anne

"stoler fullstendig"

Jeg har brukt Noreg Renhold i årevis. Jeg stoler fullstendig på dem, ikke bare i hjemmet mitt, men for å gjøre en perfekt jobb. Min renholder er som å ha familiebesøk. Hun er oppmerksom og bryr seg om kvaliteten på arbeidet.

Elisabeth

Del denne siden: