OM OSS

 

Sikkert, fleksibelt og kvalitet

Noreg Renhold ble grunnlagt som et lite familiedrevet innenlands rengjøring business. Forstå kundenes behov var de viktigste faktoren som sikret kvaliteten og påliteligheten av vår service og hjalp oss vokse raskt. Vi er nå store nok til å tilby mange ulike tjenester til private boliger og kommersielle egenskaper innen Asker, Bærum og Oslo området. Bortsett fra de mange av våre private kunder vi har betjen

Totalleverandør av renhold

Rengjøring og renhold for den kvalitetsbevisste kunden er det vi i Noreg Renhold er god på. Noreg Renhold ble stiftet av erfarne fagfolk innenfor renholdsbransjen. Vi er en totalleverandør av renholdstjenester, enten det er snakk om daglig renhold eller grundig renhold. 

Ny standard på renhold

Vi har skapt en ny standard for renhold og rengjøring. Som firma har vi opparbeidet verdifull erfaring og kompetanse som sikrer våre kunder en effektiv administrasjon på våre renholdstjenester, ledelsen i Noreg Renhold har lang erfaring fra renholdsbransjen. Regulert drift av firmaet, sikkerhetsgaranti, erfaring og referanser, forhåndsavtale om pris, rask og punktlig utføring av arbeidet.  

Renhold i Asker, Bærum og Oslo

Vi utfører i dag renhold og rengjøring for kunder i privat og offentlig sektor. Vi utfører renhold og rengjøring for kunder i Asker, Bærum og Oslo. Vi utfører alle typer renhold (Privat renhold, bedrift renhold, hovedrengjøring, flyttevask, fellesareal rengjøring, trappevask, vindusvask). Våre priser på daglig renhold og grundig renhold ligger under gjennomsnittsprisen i dagens markedet.

Noreg Renhold

En tjeneste for alle

Noreg Renhold har som målsetting å kunne tilby diverse tjenester av høy kvalitet til fornuftig og lave priser. Alle løsninger er tilpasset den enkelte kundes ønsker og behov. Sikkert, fleksibelt og kvalitetmessig.

Vår visjon

Vi skal være en totalleverandør av renholdstjenester på et høyt hygienisk nivå for næringslivet og privatmarkedet. Vi skal skille oss positivt ut i markedet for renholdstjenester. Vi skal være best på kvalitet og servicenivå i markedet for renholdstjenester. Vår visjon på rengjøring er at vi ikke skal bli størst. Vår uttalte visjon er at vi skal bli best på renholdstjenester.

Våre mål

Vår faglige og servicemessige kvalitet skal være noe av det beste i markedet. Kunden skal ha full verdi for sine penger. Vi skal opprettholde rutiner for kundekontakt som gjør at det er hyggelig for kunder og brukere å benytte oss. Vi legger vekt på et godt samarbeid med våre kundene, daglig kontroll, sikrer avtale kvalitet, nærhet til kunden og godt servicenivået innfrir kundens forventninger.

Vår ferdigheter

Privat Renhold
Bedrift Renhold
Flyttevask
Trappevask
Vindusvask